سواد آموزی وپرسش مهر در سال جهش تولید تولید
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


سایت سواد اموزی در سال جهش تولید و پرسش مهر21
پروفایل مدير وبلاگ
ورود کاربران
رمز عبو را فراموش کرده ام
خبرنامه

عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد

آیدی یاهو مدیر
نظرسنجی
علم بهتر است یا ثروت




به گزارش البرز و به نقل از مهر، عملکرد "sOccket" شباهت زیادی به چراغ قوه هایی دارد که با تکان دادن شارژ می شود به این شکل توپی مغناطیسی از میان سیم پیچی حرکت کرده و شارژ الکتریکی به وجود می آورد.

در عرض 15 دقیقه ضربه زدن به توپ می توان به اندازه ای انرژی تولید کرد که نیروی مورد نیاز یک چراغ LED و شارژ کردن هر نوعی از تلفن همراه فراهم آید. این شیوه از تولید انرژی توسط چهار دانشجوی دانشگاه هاروارد که در جستجوی راه حلی برای رفع بحران کمبود منبع انرژی در جهانهای در حال توسعه بودند، ابداع شده است.   
                                                                          
"جسیکا لین" یکی مخترعان این شیوه می گوید: "فوتبال پدیده ای است که می توانید آن را در هر کشور آفریقایی بیابید. آفریقایی ها در طول روز ساعتها به فوتبال بازی کردن می پردازند و به همین دلیل فکر کردیم چرا از این فعالیت روزانه انرژی به دست نیاوریم؟" به گفته لین هدف حفظ اشتیاق فوتبال بازی کردن در میان کودکان در فقیرترین جوامع آفریقایی بود تا در زمانی که نور روز به پایان می رسد از انرژی تولید شده برای روشن کردن چراغ مطالعه و درس خواندن استفاده کنند.

"ما شنیده بودیم کودکان در آفریقا از خانه خارج شده و در زیر نور چراغ خیابان درس می خوانند و یا به دلیل استفاده از چراغهای نفتی همیشه با صورتهایی دود زده سر کلاسهای درس حاضر می شوند."

"جولیا سیلورمن" که در این پروژه همکاری داشته است توپ مولد انرژی را برای برگزاری دوره آزمایشی همزمان با برگزاری رقابتهای جام جهانی با خود به آفریقای جنوبی برد. به گفته وی کودکان در آفریقا این توپ را "توپ جادویی" خطاب می کنند. وی می گوید: "هر زمان کودکی برای اولین بار از این توپها استفاده می کند و می بیند با استفاده از انرژی که تولید کرده چراغی روشن می شود، چشم کودکان نیز می درخشد و این احساس بسیار شگفت انگیزی است.

"در صورتی که بدانیم 15 دقیقه ضربه زدن به یک توپ می تواند چراغی را تا سه ساعت روشن نگه دارد، در آن سه ساعت تا بتوانید مطالعه خواهید کرد."

sOccket در عین حال می تواند در مهار مسائل سلامت و زیست محیطی که به واسطه استفاده بیش از اندازه از چراغهای نفتی به وجود می آیند نیز تاثیرگذار باشد. به جز خطر آتش سوزی به واسطه استفاده از این چراغها، محققان دریافته اند تنفس گازهای ناشی از روشن کردن چراغهای نفتی با کشیدن دو بسته سیگار در روز برابری می کند. همچنین استفاده گسترده از این چراغها در سرتاسر جهان منجر به تولید دی اکسید کربنی می شود که سالانه توسط 38 میلیون خودرو تولید می شود.

مخترعان توپ sOccket امیدوارند تا آخر سال جاری بتوانند فروش محصول خود را به صورت آنلاین و با در نظر گرفتن یک توپ به عنوان جایزه در ازای هر خرید برای ارسال توپهای اضافه به شهرهای آفریقایی آغاز کنند.

"لین" می گوید این توپ به طور حتم یک توپ عادی فوتبال نیست اما نسبت به آنچه کودکان از کیسه پلاستیکی های کهنه می سازند، توپی واقعا جادویی است.
 http://www.alborznews.net/fa/news/24839




نوع مطلب :
برچسب ها :

امتیاز : :: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0
تعداد بازدید مطلب : 398
دوشنبه 12 آبان 1393 :: 11:59



پیوند روزانه
پيوندها
تبادل لینک هوشمند
تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان سواد آموزی بر پایه اقتصاد وفرهنگ وآدرس http://savadiran.rozblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار سایت
  • کل مطالب ارسالی : 440
  • کل نظرات ارسالی : 129
  • تعداد کل کاربران : 0
  • بازدید امروز : 1,519
  • بازدید دیروز : 523
  • بازدید هفته : 3,159
  • بازدید این ماه : 6,604
  • بازدید سال : 57,292
  • بازدید کل : 563,472